Veronpalautuspäivä lähestyy – ota rahat ennakkoon

Vuoden 2015 Veronpalautuspäivä on kahden viikon päästä. Hae veronpalautukset ennakkoon ja saat lainan jopa ilman kuluja.
Veronpalutuspäivään kun on niin lyhyt aika jäljellä, että nyt on mahdollista hakea veronpalautukset ennakkoon ja maksaa laina takaisin ennen kuin lainalle kertyy mitään kuluja.

Veronpalautus 2015 kannattaa hakea ennakkoon Suomilimiitiltä!

Suomilimiitti (linkki) tarjoaa jopa 60 päivää maksutonta lainaa alle 1000 euron lainoille. Tämä siis tarkoittaa sitä, että voit hakea tänään 1000 euroa lainaa ja maksaa sen veronpalautuksistasi takaisin eikä tuolle lainatulle tonnille tule mitään kuluja.

Suomilimiitti on yksi suosituimmista suomalaisista lainantarjoaja. Siellä lainaa saa kaikki suomalaiset yli 21 vuotiaat raha-asiansa hyvin hoitaneet henkilöt. Tarkista tarkemmat lainaehdot Suomilimiitin sivuilta.

Lainapäätöksen saa eritttäin nopeasti ja laina maksetaan reaaliaikaisesti seuraaviin pankkeihin: Nordea, Osuuspankit, Danske Bank, Aktia, Paikalliset Osuuspankit, Säästöpankit ja Handelsbanken.

Mistä muualta voin saada veronpalautukset ennakkoon?

Katso veronpalautukset ennakkoon -artikkelista tarkempi vertailu eri lainantarjoajista. Lainaa ei voi saada nykyään veronpalautuksia vastaan, mutta voit hakea erikseen lainan ja maksaa lainan takaisin veronpalautuksista. Tuolla sivulla on ajankohtaiset vuoden 2015 kustannukset eri lainoille.

Vastaa