Tänään 3.12.2014 maksetaan veronpalautukset

Tänään tuli monen odottama päivä, jolloin kaikille viime vuonna liikaa veroja maksaneille veronmaksajille maksettiin veronpalautuksena ylimääräiset veronmaksut takaisin.

Keskimääräinen veronpalautus oli 658€, joten suomalaiset selvästikin maksavat liikaa veroja eikä verokorttia tilata oikeiden tulojen mukaan. Voi tietenkin olla että monella on tapana tehdä veronvähennykset iana seuraavana vuonna eikä ennustaa niitä etukäteen. Miksi kuitenkaan antaa verottajalle lainaan rahaa huonolla korolla kun sen voi itse käyttää paremmin.

Verokortti kannattaa laskea tarkkaan ja tilata tarvittaessa kesken vuotta uusi verokortti. Verokorttiin voi kirjata valmiiksi matkakuluvähennykset ja työttömyskassavähennykset yms. Tilaa verokorttisi osoitteesta vero.fi.

Myös verojäännökset ovat jo maksussa

Muistithan, että maanantaina 1.12. oli jäännösverojen ensimmäinen maksupäivä. Toinen maksupäivä on 2.2.2015. Jäännösveroa veronmaksajille jäi keskimäärin maksettavaa 1424 euroa.

Jos sait isot mätkyt eli verojäännösmaksut niin tutustu veronpalautus-sivun kulutusluottovertailuun. Voit niiden avulla saada vähän helpotusta jäännösveron maksupäivään.

Vastaa