Hae lainaa heti

Taidat olla tilanteessa, jossa tarvitset lainaa heti?
Pientä lainaa heti

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 ääntä, keskiarvo: 3,95 / 5)
Loading...

Tällainen tilanne voi olla vaikka moottoripyörän hankinta, huonekaluostos, putkiremontti tai uusi telkkari.

Hae lainaa heti netissä ja saat rahat tilillesi jopa tunnissa. Lainan hakemiseen liittyy muutamia ehtoja ja juttuja, joista sinun on hyvä tietää etukäteen.

Lue tästä muutama hyvä vinkki lainan hakemiseen!


  Lainaamista varten sinun pitää täyttää muutama ehto.

 • Ensinnäkin, jotta saisit lainaa heti, tulee sinun olla täysi-ikäinen. Tämä ikäraja on siitä syystä, ettei lainaa voi antaa alaikäisille henkilöille. Lain mukaan alle 18 vuotiaat eivät ole vastuussa omista raha-asioistaan. Jollain rahaa lainaavilla yrityksillä on korkeampi raja kuin 18 vuotta. 18-22 vuotiaat saattavat olla vielä sen verran opiskelijoita näissä raha-asioissa ettei heille anneta vielä lainaa. Tämä on ihan hyvä sääntö, sillä 20-vuotiaiden rahatilanne on huolestuttavalla mallilla nykyään. 
  Lainaa heti netistä
 • Sinun tulee olla jonkin pankin asiakas! Tämä nyt ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä? Tarvitset pankkitilin, jotta sinulle voidaan pankissa siirtää rahaa!
 • Suomesta saat heti lainaa vain suomalaisena. Sinun tulee siis olla suomalainen, SUomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla on oleskelulupa.
 • Suurin osa lainoja antavista firmoista vaatii nettotuloja. Nettotuloilla tarkoitetaan palkkatuloja eli sinun pitää olla jossain töissä ja tienata rahaa. Tämä on ihan siitä syystä että pystytään katsomaan että pystyt maksamaan joskus lainaamasi rahat takaisin.
 • Lainahakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Maksuhäiriömerkinnät tarkoittavat sitä, että sinulla on ollut vaikeuksia maksaa velkojasi, joten ei kukaan halua antaa rahaa sellaiselle henkilölle, joka ei maksa rahoja takaisin.
 • Lainaa voi saada myös yhteisvastuullisesti. Esimerkiksi NopsaLaina.fi tarjoaa heti lainaa rinnakkaishakijoille, joiden kohdalla perheen yhteenlaskettu vähimmäisnettotulo tulee olla yli 1600 euroa. Lainaa haettaessa yhteisvastuullisesti eli kaverin kanssa on mahdollista saada lainaa suuremmille määrille. Yhteistä lainaa haettaessa pitää lainan hakijoiden asua samassa osoitteessa. Ihan jokaisen kadunmiehen kanssa et saa siis lainaa.
 • Lainaa voit hakea heti netistä tai puhelimitse. Sinulla pitää olla lainahakemuksen lisäksi palkkatodistus, jossa ilmenee viimeisten kuukauksien tulot. Jos haet lainaa puolisosi kanssa, pitää mukana olla myös hänen palkkatodistus. Palkkatodistuksen voit pyytää työnantajaltasi! Todistuksekse kelpaa yleensä myös palkkakuitti, jossa näkyy viimeisten kuukauksien palkkakertymät tai tiliote, jossa näkyy viimeisten kuukauksien tulot ja menot.
 • Laina määräytyy aina tulojen ja menojen perusteella.

Lainaa heti 2000

   Muita vinkkejä lainan hakemiseen:

 

 • Tutustu aina lainaehtoihin!
 • Älä ota liikaa lainaa. Lainan maksun jälkeen pitää jäädä rahaa elämiseen ja laskuihin.
 • Älä maksa lainalla lainaa. Jos joudut tällaiseen tilanteeseen, keskustele tästä jonkun tutun tai ammattilaisen kanssa.
 • Hyödynnä lyhennysvapaata, jos on tarve. Lyhennysvapaan saat yleensä kerran tai kaksi vuodessa ja käyttöösi jää enemmän rahaa kuukaudessa. Lyhennysvapaa kuitenkin pidentää laina-aikaa.

Vastaa