2018 Veronpalautus ennakkoon!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (36 ääntä, keskiarvo: 3,64 / 5)
Loading...

Veronpalautukset maksetaan joulukuussa 2018. Haluat rahat jo ennakkoon?

Tänä vuonna veronpalautukset maksetaan joulukuussa niille, jotka ovat verottajalle ilmoittaneet oman tilinumeronsa.
Veronpalautuspäivä lähestyy ja JUURI NYT on oikea aika napata veronpalautukset ennakkoon.

Miten voin saada veronpalautukset ennakkoon?

No tietenkin edullisen lainan muodossa. Tänä vuonna veronpalautukset on mahdollista hakea ennakkoon ottamalla kulutusluoton ja maksaa sen pois esim veronpalautuksilla. Valitettavasti veronpalautusta takuuna tarjoavia yrityksiä on tällä hetkellä erittäin vähän. Verottaja ei tee yhteistyötä rahalaitosten kanssa, joten veronpalautuksia ei voi käyttää vakuutena lainalle.
Tässä on koottuna muutaman eri toimijan vaihtoehdot vakuutuksettoman kulutusluoton kustannuksista.

KUSTANNUKSET OVAT ARVIOITA! Näiden päälle saattaa tulla jotain kuluja, joten tarkista aina ennen lainan ottamista paljonko muita kuluja tulee!

Kustannukset päivitetty 18.4.2018

Lainaa 1000 € TOP3

 1. Suomilimiitti.fi 1kk 1000€ !!!
 2. Limiitti.fi 1kk 1028,45€
 3. OMAlaina.fi 12kk 1056€ !!!
 4. Luottoraha.fi 3kk 1212,52€

Ehdottomasti halvimman lainan saat Suomilimiitin kampanjalla! Jos maksat lainan takaisin seuraavan kuun loppuun menneesä, saat lainaa 1000 euroa ilman nostokuluja! Myös LImiitti.fi tarjoaa lähes kuluttomana ensimmäisen kuukauden luoton.

Vertailu tuhannen euron lainoista on tiukka.  Suosituin vaihtoehto on ehdottomasti Suomilimiitti.fi, koska he tarjoavat hyvillä ehdoilla edullisen pikalainan.

Itse valitisisin OMAlaina.fi rahoittajaksi, jos haluaisin yli yhden kuukauden lainaa. Heillä 12kk maksaa 1056€. Lisäksi OMAlaina tarjoaa erittäin helpon ja nopean lainalaskurin, jolla voi laskea juuri itselle sopivan lainan.

Parhaat vaihtoehdot lyhyelle ja pienelle lainasummalle.

Jos haluat yhden kuukauden lainan (1kk) 200€

 1. Suomilimiitti.fi kokonais kustannukset 200€ !!!!
 2. Limiitti.fi 209,65€
 3. OMAlaina.fi 216€ 12kk!
 4. Luottoraha.fi 236,6€

Ehdoton ykkönen on Suomilimiitti! He tarjoavat kampanjalla kulutusluoton ensinoston tuhanteen euroon ( 1000€ ) asti ilman nostokuluja. Rahan saat lainaan ilman kuluja, jos maksat sen takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä! Lue lisää kampanjasta Suomilimiitti.fi

Seuraavasta sijasta onkin taistelua, sillä parinkympin sisään mahtuu kolme muuta lainantarjoajaa. Näistä valitsisin itse OMAlaina.fi, joka tarjoaa samoilla kuluilla 12kk maksuajan!

Kolmas vertailu on isommasta ja pidemmästä lainasta – 3000€ 12kk

 1. OMAlaina.fi 3156€
 2. Lainavertaaja.fi 3168€

 

OMAlaina.fi on tässä vertailussa ykkönen, mutta vain muutaman euron kustannuserolla seuraavaan. He tarjoavat lainaa jopa 60 000€ ja maksuaikaa jopa 15 vuotta. Näissä isommissa lainoissa kannattaa aina kysyä tarjous myös Lainavertaajalta. Heiltä saat yhdellä hakemuksella useamman päätöksen.

Noin 10-20€ lainakustannuksilla löytyy monta eri lainaajaa joista valita. Näistä itse valitisin OMAlaina.fi, koska se on täysin suomalainen ja sieltä saa rahat jopa samana päivänä tilille.

Miten saan lainaa heti tilille?

Lainan saat heti tilille valitsemalla kulutusluoton, jonka päätös annetaan nopeasti. Parhaimmillaan saat päätöksen kulutusluottohakemukseesi jopa minuuteissa. Monilla lainaajilla on jopa takuuna päätöksen antaminen vartissa.

Hyväksytyn lainapäätöksen avulla voit saada lainan heti käyttöösi tilille. Lainaavilla yrityksillä on käytössä nopeat pankkiyhteydet, joten et joudu odottelemaan kauaa rahoja.

Veronpalautuksien hakeminen ennakkoon

Olen koonnut tähän muutamia kysymyksiä, mitä on sivuille tullut ja kerätään niihin vastauksia.

 • Miten voin saada veronpalautuksen heti?
  • Sinun tulee hakea kulutusluottoa (moni puhuu pikavipistä, pikalainasta, kulutuslainasta yms). Monet yritykset vaativat luoton antamiseen vakuudeksi puhtaita luottotietoja, säännöllisiä tuloja ja tarpeeksi ikää. Tarkemmat kriteerit voit katsoa eri lainantarjoajien sivuilta.
 • Voiko veronpalautuksilla maksaa lainan heti?
  • Lainan voi maksaa veronpalautuksilla, mutta monella yrityksellä minimi takaisinmaksuaika on 6kk, joten joudut maksamaan käsittelymaksut 6kk eristä.
 • Voiko kulutusluoton saada ilman luottotietoja?
  • Kulutusluotonantajat vaativat yleensä kunnollisia luottotietoja, mutta on olemassa myös vaihtoehtoja, joilla saat kulutusluoton ilman luottotietoja.
 • Miksi veronpalautukset eivät kelpaa vakuudeksi?
  • Kovinkaan moni luotonantaja ei tarjoa rahaa veronpalautuksia vastaan, sillä lainsäädäntö säännöstelee luoton antamista. Nämä säännöt vaikuttavat suurimmin juuri veronpalautuksesta vastaan lainaamiseen.

 

4,3

2 vastausta artikkeliin ”2018 Veronpalautus ennakkoon!”

Vastaa