2017 Veronpalautus ennakkoon!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (30 ääntä, keskiarvo: 3,67 / 5)
Loading...

Veronpalautukset maksetaan marraskuussa 2017. Haluat rahat jo ennakkoon?

Tänä vuonna veronpalautukset maksetaan poikkeuksellisti jo marraskuussa niille, jotka ovat verottajalle ilmoittaneet oman tilinumeronsa.
Veronpalautuspäivä lähestyy ja JUURI NYT on oikea aika napata veronpalautukset ennakkoon.

Miten voin saada veronpalautukset ennakkoon?

No tietenkin edullisen lainan muodossa. Tänä vuonna veronpalautukset on mahdollista hakea ennakkoon ottamalla kulutusluoton ja maksaa sen pois esim veronpalautuksilla. Valitettavasti veronpalautusta takuuna tarjoavia yrityksiä on tällä hetkellä erittäin vähän. Verottaja ei tee yhteistyötä rahalaitosten kanssa, joten veronpalautuksia ei voi käyttää vakuutena lainalle.
Tässä on koottuna muutaman eri toimijan vaihtoehdot vakuutuksettoman kulutusluoton kustannuksista.

KUSTANNUKSET OVAT ARVIOITA! Näiden päälle saattaa tulla jotain kuluja, joten tarkista aina ennen lainan ottamista paljonko muita kuluja tulee!

Kustannukset päivitetty 11.4.2017

Lainaa 1000 € TOP3

 1. Suomilimiitti.fi 1kk 1000€ !!!
 2. Credit24.fi 3kk 1070,67€
 3. Vivus.fi 3kk 1190€

Ehdottomasti halvimman lainan saat Suomilimiitin kampanjalla! Jos maksat lainan takaisin seuraavan kuun loppuun menneesä, saat lainaa 1000 euroa ilman nostokuluja!

Vertailu tuhannen euron lainoista on tiukka.  Suosituin vaihtoehto on ehdottomasti Suomilimiitti.fi, koska he tarjoavat hyvillä ehdoilla edullisen pikalainan.

 Itse valitisisin Credit24.fi rahoittajaksi, jos haluaisin yli yhden kuukauden lainaa. Heillä 3kk maksaa 1070,67€ ja 12kk 1238€ eli reilulla 10€/kk saa lainaa jopa vuodeksi. Lisäksi Credit24 tarjoaa erittäin helpon ja nopean lainalaskurin, jolla voi laskea juuri itselle sopivan lainan.

Parhaat vaihtoehdot lyhyelle ja pienelle lainasummalle.

Jos haluat yhden kuukauden lainan (1kk) 200€

 1. Suomilimiitti.fi kustannukset 200€ !!!!
 2. Vivus.fi 1kk 200€
 3. Limiitti.fi 1kk (jopa 45 päivää) 209,65€
 4. Credit24.fi kustannukset 214,14€
 5. Luottoraha.fi (3kk) 247,25€

Ehdoton ykkönen on Suomilimiitti! He tarjoavat kampanjalla kulutusluoton ensinoston tuhanteen euroon ( 1000€ ) asti ilman nostokuluja. Rahan saat lainaan ilman kuluja, jos maksat sen takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä! Lue lisää kampanjasta Suomilimiitti.fi

Kakkos ja kolmospaikoille pääsee myös kuluttomat lainat. Nyt on varaa mistä valita! Eli Suomilimiitti.fi ja Vivus.fi tarjoavat kaikki ilman kuluja ensimmäisen kuukauden lainan. Credit24.fi ja Limiitti.fi tarjoavat myös erittäin edullisen lainan.

Jos lainaa tarvitsee pidemmäksi aikaa, on jälleen kerran Credit24.fi se oikea valinta. Puolen vuoden lainallekin tulee kustannuksia alle 25€, joten kaikkia ei tarvitse heti maksaa takaisin.

Kolmas vertailu on isommasta ja pidemmästä lainasta – 3000€ 12kk

 1. Lainavertaaja.fi 3168€
 2. Etua.fi 3180€
 3. Arkadiarahoitus.fi 3192€
 4. OmaLaina.fi 3216€
 5. Credit24.fi 3889,03€

Lainavertaaja.fi on tässä vertailussa selkeä ykkönen yli 50€ kustannuserolla seuraavaan. He tarjoavat lainaa jopa 20 000€ ja maksuaikaa jopa 10 vuotta. Näissä isommissa lainoissa kannattaa aina kysyä tarjous myös Nopsalainalta. Heiltä saa lainapäätöksen vartissa.

Noin 10-20€ lainakustannuksilla löytyy monta eri lainaajaa joista valita. Näistä itse valitisin OmaLaina.fi, koska se on täysin suomalainen ja sieltä saa rahat jopa samana päivänä tilille.

Miten saan lainaa heti tilille?

Lainan saat heti tilille valitsemalla kulutusluoton, jonka päätös annetaan nopeasti. Parhaimmillaan saat päätöksen kulutusluottohakemukseesi jopa minuuteissa. Monilla lainaajilla on jopa takuuna päätöksen antaminen vartissa.

Hyväksytyn lainapäätöksen avulla voit saada lainan heti käyttöösi tilille. Lainaavilla yrityksillä on käytössä nopeat pankkiyhteydet, joten et joudu odottelemaan kauaa rahoja.

Veronpalautuksien hakeminen ennakkoon

Olen koonnut tähän muutamia kysymyksiä, mitä on sivuille tullut ja kerätään niihin vastauksia.

 • Miten voin saada veronpalautuksen heti?
  • Sinun tulee hakea kulutusluottoa (moni puhuu pikavipistä, pikalainasta, kulutuslainasta yms). Monet yritykset vaativat luoton antamiseen vakuudeksi puhtaita luottotietoja, säännöllisiä tuloja ja tarpeeksi ikää. Tarkemmat kriteerit voit katsoa eri lainantarjoajien sivuilta.
 • Voiko veronpalautuksilla maksaa lainan heti?
  • Lainan voi maksaa veronpalautuksilla, mutta monella yrityksellä minimi takaisinmaksuaika on 6kk, joten joudut maksamaan käsittelymaksut 6kk eristä.
 • Voiko kulutusluoton saada ilman luottotietoja?
  • Kulutusluotonantajat vaativat yleensä kunnollisia luottotietoja, mutta on olemassa myös vaihtoehtoja, joilla saat kulutusluoton ilman luottotietoja.
 • Miksi veronpalautukset eivät kelpaa vakuudeksi?
  • Kovinkaan moni luotonantaja ei tarjoa rahaa veronpalautuksia vastaan, sillä lainsäädäntö säännöstelee luoton antamista. Nämä säännöt vaikuttavat suurimmin juuri veronpalautuksesta vastaan lainaamiseen.

 

4,3

2 vastausta artikkeliin ”2017 Veronpalautus ennakkoon!”

Vastaa